Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Aquaheat.be
Aquaheat.be

Privé zwembaden

Droom je van een privé zwembad en ben je op zoek naar een zwembadbouwer uit Limburg, dan ben je hier op de juiste plaats! Meer informatie over het bouwen van zwembaden in de provincie Limburg vind je in onderstaand artikel.De aankoop van een zwembad is geen impuls aankoop, er komen nogal wat zaken bij kijken. Als de keuze voor het soort zwembad is gemaakt, bijvoorbeeld een bouwkundig zwembad, een kunststof monoblok of een houten zwembad, dan zijn er nog die andere vragen. Wat is de meest geschikte ligging, hoe verloopt een eventuele vergunningenprocedure, hoe zit het met het onderhoudsgemak, welke functie gaat het zwembad krijgen (om baantjes te trekken, voornamelijk voor de (kleine) kinderen of om bij te relaxen) en welke stijl en sfeer past het beste, en past dat dan ook nog bij mijn budget?

Een zwembadbouwer is gespecialiseerd in de aanleg van bouwkundige privézwembaden en helpt u van A tot Z door het hele proces. Zij weten alles van afdekkingen, verwarming, waterbehandeling, renovatie, herstellingen, onderhoud en privéwellnesscentra. Daarnaast verkoopt een zwembadbouwer alle zwembadproducten en accessoires.

 

Zwembad prijzen

Zwembadbouwers maakt maatwerk zwembaden voor ieders budget zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ze werken voornamelijk met Belgische toeleveranciers die een goede staat van dienst hebben op hun eigen vakgebied, zoals afdekkingen, zonnecollectoren en domotica. Daarnaast bieden ze zelfplaatsers de mogelijkheid om een eigen zwembad te bouwen en zijn combinaties met ‘laten doen’ ook mogelijk.

Aandacht voor detail en een perfecte afwerking zijn twee kenmerkende eigenschappen van zwembadbouwers. Ze verstaan de kunst om de wensen van de klant te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Ze zijn gekend om hun vakmanschap en ervaring waarbij de zaakvoerder altijd zelf aanwezig is op de werven. Met hun persoonlijke en klantvriendelijke instelling hebben zij al menige zwembaddroom uit laten komen.